Nå er tiden inne for å planlegge årets julebord

Nå er tiden inne for å planlegge årets julebord

Velkommen til et julebord hvor dere garantert får oppleve den deilige smaken som vi alle elsker, og som får julestemningen til komme snikende!Nå er tiden inne for å planlegge årets julebord!

La oss friste med en tradisjonell julebuffet fylt med deilige smaksopplevelser som sprøstekt ribbe og deilig pinnekjøtt med nydelig tilbehør. Dessert og kaffe er inkludert i prisen. Drikkepakker kan bestilles i tillegg.
Vi garanterer at julestemningen kommer snikende med klassisk julemat, dine favoritt juleklassikere på høyttaleren - alt i deres eget selskapslokale.

Julebord fra kr. 895.- inkl. mva

Send oss en henvendelse på post@krslive.no eller ring vårt salgskontor på telefon +4741560346

I KRS Live ønsker vi velkommen til julebord for grupper fra 20 personer og oppover. Vi har alle rettigheter for alkohol og barservering. I samarbeid med Madhuset, disker vi opp med en innholdsrik og tradisjonell julebuffet for dere som vil feire med hele bedriften, avdelingen eller en organisasjonen du jobber med.

La oss hjelpe dere med alt fra planleggingen til gjennomføringen av årets julebord. Vi kan tilrettelegge med alt fra drikkepakker, stand-up, musikk og annen underholdning.

Vi garanterer for god julestemning for alle gjester! 

I vår restaurant kan vi dekke plass fra 20 til 100 personer. Her garanterer vi koselig julestemning med god mat og drikke i eget selskapslokale.
I hovedsalen kan vi dekke julebord for opptil 750 personer, noe som er helt perfekt om dere skal ha julebord med hele bedriften! Vi bidrar gjerne med alt i fra drikkepakker, stand-up, musikk og annen underholdning.
I KRS Live kan dere arrangere julebord med eget selskapslokale hele kvelden. Vi har alle rettigheter for alkohol og skjenking, og kan bidra med alt i fra underholdning til mat sammen med Madhuset.
Selv om det kan være litt tidlig å komme i julestemning, er det ikke for tidlig å planlegge årets julebord, tvert imot. De beste datoene begynner å bli reservert allerede. Vær derfor tidlig ute med å bestille plass for deg og dine gjester!