Back 2025

8

.

February

2025

Velkommen til musikkfestival som gir deg en gospel, rock og blues inspirert kveld med et av norges beste husband, kor samt lokale og kjente artister!

Dato: 08. februar 2025

Dørene åpner: kl. 18:00
Konsertstart: kl. 19:00


Barservering (alle rettigheter) ID18

Ledsager Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Adkomst Alle busser stanser i Kvadraturen (sentrum) med kort gangavstand til KRS Live. Lokale busser stanser like ved inngang til KRS Live, busstopp er Kvadraturen Skolesenter

Dinner & Show?

Opplev en uforglemmelig helaften hos KRS LIVE med en eksklusiv middag i vår restaurant, etterfulgt av en fantastisk konsertopplevelse. Vi åpner restauranten fra kl. 18:00 til 19:30, og serverer en av våre populære og innholdsrike buffeter. Til dessert serveres en himmelsk panna cotta m/ bringebær coulis og kaffe. Barservering med alle rettigheter (ID 20)

Kun kr. 495,- pr person

Sikre deg denne unike kombinasjonen av middag og show ved å sende en bestilling til event@krslive.no og reserver bord idag. Bordreservasjon senest tirsdag 19. november kl. 15.Velkommen til en helaften hos KRS LIVE, hvor magiske øyeblikk venter.

Var du ung på 80-tallet og drømmer deg tilbake til den tiden alt dreide seg om gospelnights, platåsko, cocosolje og sørlandske sommernetter? Da er dette din helg!

Lørdag 8 februar kan du være med på en tidsreise i det vi liker å kalle gospelmusikkens storhetstid fra 1975 til 1995. Du kan bli med på tidsreisen i det vi liker å kalle en gospel, rock og blues-inspirert kveld med mange artister.

Vi gleder oss til å ta deg med på en folkefest med kjente og kjære artister! Mer informasjon kommer, følg med på www.backfestivalen.no for nyheter.

Om Back-festivalen

«Why should the devil have all the good music?»

Sang Larry Norman på 70-tallet. Og i etterkant av hippie-bevegelsen vokste det frem en kristen sangtradisjon hvor både trommer og andre obskure instrumenter ble tatt i bruk. Ten-sing bevegelsen var et startpunkt for mange artister, og etter hvert ble vi i Norge kjent med store gospelartister som Andrae Crouch, Aretha Franklin, Jesse Dixon m.fl. Det kom også frem en generasjon internasjonale artister som sang pop og rock med kristne tekster, som Larry Norman, Keith Green, Resurrection Band, Petra etc.

Også i Norge ble det etablert flere band og artister som solgte bra, Frisk Luft, Kainos, NSB, Bjørn Eidsvåg, Sigvart Dagsland, Oslo Gospel Choir og mange flere. Festivalene med kristne artister var et høydepunkt for mange, og mye bra musikk ble skapt.

Denne tradisjonen vil vi i Back fortsette. Lørdag 8. februar vil du få høre et utdrag av de kjente gospelsangene, fremført av artister som selv var aktive i perioden, og noen nye artister som kommer til å fremføre slagere fra perioden.