Jobbe i KRS LIVE?

Jobbe i KRS LIVE?

Jobb hos KRS LIVE

KRS LIVE skal fylles med mennesker som møtes til gode opplevelser på konferanser, konserter og andre arrangementer. Vårt oppdrag er å sørge for at de får den beste opplevelsen midt i hjertet av Kristiansand!

Hos oss er det høyt under taket og vi er stolte av at vi alltid er klare til å prøve nye ting, noe vi tror er avgjørende for å møte morgendagens gjester. Vi er små nok til at gode idéer får plass, men store nok til å gjøre inntrykk og skape gode opplevelser!  

Har du en stor interesse for det vi driver med og vil bidra med din kunnskap og kompetanse, og samtidig sørge for at vi forblir Sørlandets hyggeligste og beste møteplass?

Vi er alltid på jakt etter engasjerte og dyktige mennesker.

Ledige stillinger

Kokker og servitører

Stillingbrøk: Åpen søknad

Vi har stadig behov for dyktige kokker, servitører og riggepersonell til arrangementer og selskap over hele Sørlandet. Vil du oppleve en spennende arbeidshverdag fra de minste private selskapene, til festivaler og noen av de største eventene i Norge? Vi jobber i samarbeid med flere ulike firma og selskaper fra Østlandet til Sørlandet.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Lyd- AV eller lys-tekniker

Stillingsbrøk: Ved behov

Rigge- og vertskapsteam

Stillingsbrøk: Ved behov

Vårt rigge- og vertskapsteam er en helt avgjørende funksjon for gjennomføringen av KRS Lives mange ulike arrangementer.  
Riggen er svært viktig for å sikre hver enkelt kundes ønsker og behov. Som en del av vårt rigge- og vertskapsteam vil du jobbe med å rigge opp til arrangementer, omrigg underveis i arrangementet og nedrigg etter endt arrangement.  

Vertskapet vårt bidrar under større arrangementer med organisering og sørger for at alle som deltar på arrangementet får en god opplevelse. Sentrale arbeidsoppgaver er innslipp, utslipp, besvare spørsmål og holde lokalene ryddige og rene under arrangement med enkelt renhold.  

Det viktigste for oss er å sørge for service i toppsjiktet, og personlige egenskaper veier tyngre enn erfaring. For å trives i denne rollen bør du i tillegg være praktisk anlagt, glad i fysisk arbeid og ha lyst til å lære.  
Du vil bli en del av et engasjert og dyktig team som ser løsninger der andre ser problemer.

Det må regnes med arbeid både morgen, formiddag, ettermiddag, kveld og helg.  

Dersom dette høres interessant ut for deg, vil vi gjerne høre fra deg!