Bli med i vårt dedikerte team ved Sørlandets største kongressenter og Madhuset AS. Trykk på knappen under og les mer!

Jobbe i KRS LIVE?

Jobb hos KRS LIVE

KRS LIVE skal fylles med mennesker som møtes til gode opplevelser på konferanser, konserter og andre arrangementer. Vårt oppdrag er å sørge for at de får den beste opplevelsen midt i hjertet av Kristiansand!

Hos oss er det høyt under taket og vi er stolte av at vi alltid er klare til å prøve nye ting, noe vi tror er avgjørende for å møte morgendagens gjester. Vi er små nok til at gode idéer får plass, men store nok til å gjøre inntrykk og skape gode opplevelser!  

Har du en stor interesse for det vi driver med og vil bidra med din kunnskap og kompetanse, og samtidig sørge for at vi forblir Sørlandets hyggeligste og beste møteplass?

Vi er alltid på jakt etter engasjerte og dyktige mennesker.

Ledige stillinger

Rigge- og vertskapsteam

Arbeidsgiver: KRS LIVE v/ Madhuset AS  
Stillingstittel: Eventkoordinator    
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Tilkalling/Vikariat    

KRS LIVE, strategisk plassert i sentrum av Kristiansand, er Sørlandets mest spennende og allsidige sted for møter og eventer. Vår arena kan huse alt fra kongresser og konferanser til konserter og private selskaper, med kapasitet for opptil 2000 personer. Våre moderne lokaler inkluderer en stor LED-skjerm og toppklasse lyd- og lysanlegg, perfekt for alle typer arrangementer.  Alle stillinger er tilkallingshjelp.

Vårt rigge- og vertskapsteam er en helt avgjørende funksjon for gjennomføringen av KRS Lives mange ulike arrangementer. Riggen er svært viktig for å sikre hver enkelt kundes ønsker og behov. Som en del av vårt rigge- og vertskapsteam vil du jobbe med å rigge opp til arrangementer, omrigg underveis i arrangementet og nedrigg etter endt arrangement.  

Vertskapet vårt bidrar under større arrangementer med organisering og sørger for at alle som deltar på arrangementet får en god opplevelse. Sentrale arbeidsoppgaver er innslipp, utslipp, besvare spørsmål og holde lokalene ryddige og rene under arrangement med enkelt renhold.  

Det viktigste for oss er å sørge for service i toppsjiktet, og personlige egenskaper veier tyngre enn erfaring. For å trives i denne rollen bør du i tillegg være praktisk anlagt, glad i fysisk arbeid og ha lyst til å lære. Du vil bli en del av et engasjert og dyktig team som ser løsninger der andre ser problemer.

Det må regnes med arbeid både morgen, formiddag, ettermiddag, kveld og helg.  

Rigg/Vertskapsteam

Som en del av vårt team vil du spille en viktig rolle i både forberedelse og gjennomføring av arrangementer, sikre at alt går etter planen, og bidra til å skape en minneverdig opplevelse for våre gjester.

Bartender

Du vil være ansvarlig for å servere drikke og skape en innbydende atmosfære i baren. Baren er et sentralt element i mange av våre arrangementer.

Servitør

Som servitør vil du være ansiktet utad for vår mat- og drikkeservice, levert av Madhuset, kjent for å servere mat av høy kvalitet tilpasset våre kunders behov .

Kvalifikasjoner

  • Erfaring fra lignende roller er en fordel, men nødvendig opplæring vil gi gitt til rette kandidat.
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Evne til å arbeide i et team og under press
  • Fleksibilitet og pålitelighet

Vi tilbyr

  • Fleksible arbeidstimer på tilkallingsbasis
  • Et dynamisk og støttende arbeidsmiljø
  • Muligheter for karrierevekst og utvikling
  • Konkurransedyktig lønn


Dersom dette høres interessant ut for deg, vil vi gjerne høre fra deg! Trykk her for å søke via FINN.no