Eurovision Finalefest 2024

11

.

May

2024

Les mer her

Dato: lørdag 11. mai kl. fra 19:00 – 01:30
Sted: KRS Live

Dørene åpner: 19:00
VIP-buffet åpner: 19:30
Vorspiel med quiz og underholdning: 20:00
Direktesendingen på NRK: 21.00
Sendingen er slutt ca kl. 01:30 - dørene stenger senest kl. 02:00

Viktig informasjon
Vi åpner klokka 19:00, og lader opp med vorspiel før selve sendingen starter klokka 21.00. Sendinga er slutt rundt klokka 01.00, og vi stenger dørene klokka 02.00. Barservering med alle rettigheter. ID20. Siden dette er et åpent arrangement, tar vi arrangør forbehold om kapasitet på huset og/eller andre uforutsette endringer som gjør at vi må stoppe for nye publikum, og kan ved force majeure kansellere arrangementet.


For spørsmål, ta kontakt med oss på event@krslive.no eller ring på 41560346Billettsalget for VIP-bord er stengt, men ved oppmøte og ledig kapasitet selger vi plasser uten tapasbuffet for kr. 195,- per person

Gjør deg klar for glitter, glam og bobler i KRS LIVE!! Lørdag 11. mai inviterer vi til Kristiansands største og gøyeste finalefest i ekte Eurovision-ånd!

Få med deg finalesending av Eurovision 2024 fra Malmø - streamet direkte på Sørlandet største LED-skjerm!

Ta med kjæresten og vennegjengen på en festkveld med direktesendt Eurovision-finale fra Malmø, som sendes på byens største storskjerm! Det blir quiz, musikkbingo, sceneshow og mange Melodi Grand Prix-klassikere på høyttaleren! Alt du trenger å tenke på, er å pynte deg til en skikkelig god Eurovision-feiring, gjerne med glitter og paljetter!

Det er gratis å se sendingen fra salen, men for bordreservasjon må man bestille VIP-billett her på Ticketmaster innen torsdag 9. mai. VIP-billett sikrer deg og vennegjengen god plassering med VIP-bord og deilig tapasbuffet m/ velkomstdrikke ✨Førstemann til mølla! 🤩Vi får besøk av Coverbrands, som pynter dere med glitter! Så kle deg opp til fest og gled deg til en fantastisk aften med musikk, sceneshow og sosialt lag!


Årets konferansier

André Thomassen Haugen er en av Norges aller største Eurovisionfans! Han er med og drifter en av Norges mest aktive Melodi Grand Prix og Eurovision-gruppe på Facebook, nemlig "Tangens Grand Prix Boble". I tillegg har han tidligere skrevet for online nettstedet ESC Norge. Andrè har vært fan i lang tid, men startet for alvor i 2018. Siden den gang har han vært med på de norske finalene i 2018, 2019, 2020 og 2023! På samtlige finaler har han vært med på den offisielle etter-festen, deltatt på lyttergrupper, artist lanseringer og mye annen moro siden da.

Eurovision-VIP
Dersom du kjøper VIP billett får du garantert beste plassering (reservert plass),i tillegg til inkludert velkomstdrink. Frist for kjøp av VIP-billett er torsdag 9. mai kl. 12.

NB! Begrenset antall plasser. Alle som har booket bord må oppgi navnet bordet står på i døren.

For å få bordet man har reservert MÅ man møte opp innen kl. 20. Etter dette er det fritt frem for alle andre. Det holder at man er i køen før kl. 20. Vi kommer til å ha et par ledigebord og ståbord, som ikke er reservert.

For gruppebestilling, ta kontakt med oss på event@krslive.no