Eurovision Finalefest 2024

11

.

May

2024

Kjøp billett

Dato: lørdag 11. mai kl. fra 19:00 – 01:00
Sted: KRS Live
Aldersgrense: 20 år

Arrangementet er gratis, men man kan kjøpe VIP-pakke. Dette indkluderer eget bord til deg og dine venner, velkomstdrikke og Madhusets berømte Tapasbuffet.

Eurovision-VIP
Dersom du kjøper VIP billett får du garantert beste plassering (reservertplass), i tillegg til inkludert velkomstdrink. NB! Begrenset antall plasser. Alle som har booket bord må oppgi navnet bordet står på i døren. For å få bordet man har reservert MÅ man møte opp innen kl. 20. Etter dette er det fritt frem for alle andre. Det holder at man er i køen før kl. 20. Vi kommer til å ha et par ledige bord og ståbord, som ikke er reservert.


Tidspunkt: Vi åpner klokka 19:00, og lader opp med vorspiel før selve sendingen starter klokka 21.00. Sendinga er slutt rundt klokka 01.00, og vi stenger dørene klokka 02.00.

Gjør deg klar for glitter, glam og bobler i KRS LIVE!! Lørdag 11. mai inviterer vi til Kristiansands største og gøyeste finalefest i ekte Eurovision-ånd!

Ta med kjæresten og vennegjengen på en festkveld med direktesendt Eurovision-finale fra Malmø, som sendes på byens største storskjerm! Det blir quiz, musikkbingo, sceneshow og mange Melodi Grand Prix-klassikere på høyttaleren!

Barservering med alle rettigheter, aldersgrense 20 år.


Årets konferansier

André Thomassen Haugen er enav Norges aller største Eurovisionfans! Han er med og drifter en av Norges mestaktive Melodi Grand Prix og Eurovision-gruppe på Facebook, nemlig "TangensGrand Prix Boble". I tillegg har han tidligere skrevet for online nettstedet ESC Norge. Andrè har vært fan i lang tid, men startet for alvor i 2018. Siden den gang har han vært med på de norske finalene i 2018, 2019, 2020 og 2023! På samtlige finaler har han vært med på den offisielle etter-festen, deltatt på lyttergrupper, artist lanseringer og mye annen moro siden da. Så kledeg opp til fest og gled deg til en fantastisk aften med musikk, sceneshow og sosialt lag!