Highasakite

24

.

May

2024

Utsolgt

Oppdatert 13/2 kl. 09:05: Konserten er utsolgt

Konsertstart: 21:00
Dørene åpner: 19:00
Varighet: 90 min

Baren åpner fra kl. 18:00 / Aldersgrense: 20 år

Ledsager : Gratis medbillett (ledsager betaler kun billettavgift). Rullestolplasser finnes på galleri høyre side. Begrenset antall.

Konserten arrangeres i samarbeid mellom KRS Live & Dirty Old Town

Dinner & Show?

Opplev en uforglemmelig helaften hos KRS LIVE med en eksklusiv middag ivår restaurant, etterfulgt av en fantastisk konsertopplevelse. Vi åpner restaurantenfra kl. 18 til 20, og serverer vår populære Karibiske grillbuffeten med eneksplosjon av deilige smaker. Avrund måltidet med en himmelsk panna cotta og kaffe.Barservering med alle rettigheter.

Kun kr. 495,- pr person

Sikre deg denne unike kombinasjonen av middag og show ved å sende en bestillingtil event@krslive.no og reserver bord idag. Bordreservasjon senest torsdag 23. mai kl. 15.



Velkommen til en helaften hos KRS LIVE, hvor magiske øyeblikk venter.

 

En festivalsommer med et liveshow helt utenom det vanlige, og en utsolgt høstturné der 20.000 billetter ble revet bort i rekordfart. 2022 og 2023 ble nye merkeår i Highasakite sin imponerende og svært meritterte karriere.  

“Med Mother beviser Highasakite at de i 2022 fremdeles er et av Norges viktigste band”, sa NRK da Ingrid Helene Håvik, Trond Bersu og resten av Highasakite innviet det nye året med å utgi det etterlengtede albumet. Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite - hverken fra høyttalerne hjemme i stua eller fra scenen. Med konsertene og live-opptredenene bandet står bak beviser de nok en gang at de troner på toppen som et av Norges viktigste band også her.

“Ingen andre norske artister overgår dette showet” og “Highasakite til nye høyder” er noen av overskriftene 2022-turnéen resulterte i. En turné som solgte de 10.000 første billettene på bare 5 timer, og der mange konserter ble utsolgt på få minutter.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. De har siden toppet plakaten til alle de store norske festivalene, solgt ut flere arenaer, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Nå er forberedelsene til 2024 godt i gang og vi kan knappt vente med å oppleve hvilke planer Highasakite har for oss. Ettersom Silent Treatment fyller ti år i år vil vi naturligvis få høre mye fra dette albumet, men det kommer til å være plass til en rekke av bandet store hits gjennom hele kvelden.

“Solgte over 10.000 billetter på 5 timer”
https://mailchi.mp/6c659aca2d78/highasakite_pangstart  
“Ingen andre norske artister overgår dette showet”
https://www.musikknyheter.no/konserter/22424/Highasakite-p%C3%A5-Sv%C3%B8mmehallen-scene.html  
“Highasakite til nye høyder”
https://www.fvn.no/kultur/i/8JpWyE/konsertanmeldelse-highasakite-til-nye-hoeyder  
“Highasakite satte fyr på NEON”
https://www.adressa.no/kultur/i/Pobgq7/highasakite-satte-fyr-paa-neon  
“Med «Mother» beviser Highasakite at de i 2022
fremdeles er et av Norges viktigste band”
https://www.nrk.no/anmeldelser/anmeldelse_-_mother_-av-highasakite-1.15827889  
“Highasakite har en selvsikkerhet i arbeidet som fanger”
https://www.aftenposten.no/kultur/i/k61zAa/moerkt-om-morsrollen  

Konsertarrangør: KRS Live i samarbeid med Dirty Old Town