Konsert med Tønes

21

.

November

2024

Kjøp billett

Tønes skal ut på høstturné og kommer heldigvis innom Kristiansand og til byens nye storstue, KRS LIVE!

Dato: 21. november 2024

Dørene åpner: kl. 18:00
Konsertstart: kl. 20:00


Barservering (alle rettigheter) ID20

Ledsager Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Adkomst Alle busser stanser i Kvadraturen (sentrum) med kort gangavstand til KRS Live. Lokale busser stanser like ved inngang til KRS Live, busstopp er Kvadraturen Skolesenter

Dinner & Show?

Opplev en uforglemmelig helaften hos KRS LIVE med en eksklusiv middag i vår restaurant, etterfulgt av en fantastisk konsertopplevelse. Vi åpner restauranten fra kl. 18:00 til 19:30, og serverer en av våre populære og innholdsrike buffeter. Til dessert serveres en himmelsk panna cotta m/ bringebær coulis og kaffe. Barservering med alle rettigheter (ID 20)

Kun kr. 495,- pr person

Sikre deg denne unike kombinasjonen av middag og show ved å sende en bestilling til event@krslive.no og reserver bord idag. Bordreservasjon senest tirsdag 19. november kl. 15.Velkommen til en helaften hos KRS LIVE, hvor magiske øyeblikk venter.

Tønes og Erlend Aasland møter høsten med gamle pressebilder, litt eldre låter - og helt nye publikumsperspektiv.

 

Den beste tiden av året står foran oss. Med klare farger og kaldt vann omfavner Tønes og Erlend Aasland høstmånedene med en lun og akkurat passe kritisk turné. Duoen tar opp viktige spørsmål om eksakte selskapskutymer, sentrale leggerutiner og korrekt behandling av frysevarer.

 

Høstens turné kommer også med en helt ny publikumsspalte: Alle med gyldig billett kan sende inn spørsmål de trenger synspunkt og innfallsvinkler på i forkant av konserten. Tønes og Aasland ta seg god tid til å svare på hva enn det er folk gnager og lurer på.

Turnésamarbeidet markeres for øvrig uten noe større virak. Pressebildene er de samme som sist.

 

Plakaten er også nesten lik, men det har kommet inn en ny og ungdommelig font som muligens kan få folk til å lure på om Tønes har begynt med elektronisk musikk. Og det har han kanskje.

 

Billetter i salg nå via allthingslive.no dirtyoldtown.no krslive.no