Russell Howard på Europaturnè

12

.

October

2024

Kjøp billett

Viktig informasjon: Europaturnèen til Russell Howard har blitt flyttet frem til høst 2024/vinter 2025, på grunn av personlige årsaker. Alle som allerede har kjøpt billett vil bli kontaktet. Ny showdato i Kristiansand er satt til lørdag 12. oktober 2024.

Showstart: 20:00
Dørene åpner: 19:00
Varighet: ca 75 minutter

Baren åpner fra kl. 18:00 i foajeen og konsertsalen
Aldersgrense: 20 år

Ledsager: Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift). Rullestolplasser finnes på galleri høyre side (Begrenset antall)

Dinner & Show?

Opplev en uforglemmelig helaften hos KRS LIVE med en eksklusiv middag i vår restaurant, etterfulgt av en fantastisk konsertopplevelse. Vi åpner restauranten fra kl. 18:00 til 19:30, og serverer vår populære Huset Tapasbuffet. Til dessert serveres en himmelsk panna cotta og kaffe. Barservering med alle rettigheter.

Kun kr. 495,- pr person

Sikre deg denne unike kombinasjonen av middag og show ved å sende en bestillingtil event@krslive.no og reserver bord idag. Bordreservasjon senest fredag 15. mars kl. 15.Velkommen til en helaften hos KRS LIVE, hvor magiske øyeblikk venter.

Ikke gå glipp av en av verdens største standup-stjerner når han kommer på scenen i Kristiansand!


Russell Howard har med sine 3,5 millioner Facebook-fans og 350.000 TikTok-følgere gjort sitt inntok på sosiale medier, med hysterisk morsomme videoer og innslag. En av Storbritannias morsomste komikere, Russell Howard, kommer endelig tilbake til Norge med sin Live 2024 EU Tour! Etter den globale suksessen med sin andre Netflix-spesial og over hundre spillejobber i Storbritannia, kommer han nå til Norge.  

Russell er blant annet kjent for showet Russell Howard’s Good News, som ble kåret til det “beste BBC Three-showet noensinne” i forbindelse med kanalens tiårsjubileum. Han har også hatt stor suksess med sitt andre program – The Russell Howard Hour – som inneholder dybdeintervjuer med kjente gjester som Matthew McConaughey, Greta Thunberg og Ed Sheeran.

Russells forrige turné, Respite, var hans hittil største verdensturné – med utsolgte datoer i Norge halvannet år i forveien. Den britiske komikeren slo også Frank Sinatras rekord for flest opptredener på rad i Royal Albert Hall – med 10 opptredener i den historiske salen i London.

Russell har nylig sluppet sin nye podcast Wonderbox, der han forteller om de mest minneverdige og morsomste øyeblikkene i livet til noen av verdens morsomste mennesker, slik som John Oliver, Jimmy Carr og Iliza Shlesinger.

Gå ikke glipp av Russell Howard og hans EU-turné!  

“One of the world’s top comedians” - The Sunday Times, UK
“Howard has ascended his way to the top of the comedy world” - The New Zealand Herald, New Zealand
“He's cheeky, he's charming, and he may be your new favorite British export in a Brexit world” - Time Out, USA
“Internationally renowned stand-up comedian” - Time Out, China

Konserten arrangeres i samarbeid mellom KRS Live & A Comic Soul