Stand-up Galla

3

.

February

2024

Tidspunkt: kl. 19:30 – dørene åpner kl. 19:00

Varighet: ca 75 minutter

Servering og kiosksalg: Baren i foajeen åpner fra kl. 17:30. Salg av øl, vin og mineralvann.

Aldersgrense: 18 år

Noen av landets beste komikere inviterer til en fantastisk standup-galla på KRS LIVEs hovedscene! De er alle vaskekte komistjerner som får salen til å koke hver gang de nærmer seg en mikrofon. De kommer alle fra store showsuksesser på hver sin kant, og gleder seg til å gå sammen og underholde publikummet med ferske vitser. Gled deg til en humorkveld for historiebøkene i Kristiansand!

Vi garanterer en særdeles lattermild kveld!

På scenen:


Johan Golden, konferansier
Rasmus Wold
Henrik Overaa Bjørnsson
Hallvard Dyrnes

Norges aller, aller morsomste kommer til Kristiansand!

Det er med den største glede, iver og entusiasme vi inviterer deg til Humorgalla med tidenes morsomste gjeng på scenen.

Johan Golden bør være kjent for de fleste gjennom flere suksesser på TV, radio og scene. Med sin røffe, autoritære og samtidig tilbakelente stil vinner han publikum med velformulerte spark i alle retninger.

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert som standupkomiker. Han fikk sitt gjennombrudd på Lattergalla 2016 da han delte scene med blant annet Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning. To år senere var han en del av Julelatter sammen med Nicolay Ramm og Jørgen Ep, som ble en en av tidenes største publikumssuksesser på Klubbscenen.

Henrik Overaa Bjørnsson er en komiker stappfull av sjarm, energi og inkluderende humor. Han har underholdt på små og store standupscener i ti år og er et fast innslag på Latters Klubbscene, både som standup’er og konferansier. Sammen med Halvor Johansson og Olav Svarstad Haugland er han programleder for den populære morgensendingen ”Stå Opp” på Radio Rock.

Hallvard Dyrnes debuterte som standup-komiker i 2016. Året etter vant han “Årets nykommer” under Humorfest i Bergen. Etter det har han reist landet rundt og opptrådt på flere av landets største scener. Latter, Ricks, Lille Ole Bull, Det Andre Teatret, Olavshallen (også den lille scenen), Josefines Vertshus og Nieu for å nevne noen. Han har vært å se på TV i Latter Live og Hvite Gutter. Og har de siste årene bygget seg opp en følgerskare ved å legge ut standup klipp på TikTok.

Middag & show?
Unn deg en helaften på KRS LIVE! De beste plassene er holdt av til våre restaurantgjester. Bestill middag før showet ved å sende e-post til post@KRSLIVE.no.