Standupgalla i KRS Live

3

.

February

2024

Kjøp billett

Dørene åpner kl. 19:00
Showstart: kl. 19:30
Varighet: ca 75 minutter

Baren i foajeen åpner fra kl. 17:30.

Aldersgrense: 18 år

KJØP BILLETTER I DAG

Dinner & show?

Unn deg en helaften på KRS LIVE! Fra kl. 17.30 serverer vi Madhusets berømte tapasbuffet inkl. panna cotta og kaffe til dessert til kun kr. 499,-

Bestill bord og middag i vår restaurant før showet ved å sende e-post til event@krslive.no

Noen av landets beste komikere inviterer til en fantastisk standupgalla i Kristiansand storstue!

De er alle vaskekte komistjerner som får salen til å koke hver gang de nærmer seg en mikrofon. De kommer alle fra store showsuksesser på hver sin kant, og gleder seg til å gå sammen og underholde publikummet med ferske vitser. Gled deg til en humorkveld for historiebøkene i Kristiansand!

På scenen
Jonas Bergland, konferansier
Rasmus Wold
Christer Torjussen
Hallvard Dyrnes

Det er med den største glede, iver og entusiasme vi inviterer deg til Humorgalla med tidenes morsomste gjeng på scenen.

Vi garanterer en særdeles lattermild kveld!

Jonas Bergland har i løpet av de siste to-tre årene etablert seg som en standupsuperstjerne. Humorlegen fikk sitt gjennombrudd med forestillingen ”Dr. Bergland og den alternative medisin” i 2014, og tre år senere hadde han premiere på ”Dr. Bergland bryter taushetsplikten”. Showet fikk terningkast 6 i Aftenposten og gav ham komiprisen for ”Årets standupkomiker” i 2017.

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert som standupkomiker. Han fikk sitt gjennombrudd på Lattergalla 2016 da han delte scene med blant annet Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning. To år senere var han en del av Julelatter sammen med Nicolay Ramm og Jørgen Ep, som ble en en av tidenes største publikumssuksesser på Klubbscenen.

Christer Torjussen har underholdt landets befolkning i en årrekke, noe som har skaffet ham materiale nok til å holde det gående hvor lenge som helst for hvem som helst. Torjussen er den rene mitraljøsen og poengene renner ut i raskt tempo. Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over tjue års fartstid i humorfaget. Han har vært med på flere oppsetninger, produksjoner og turnéer i regi av Stand Up Norge

Hallvard Dyrnes debuterte som standup-komiker i 2016. Året etter vant han “Årets nykommer” under Humorfest i Bergen. Etter det har han reist landet rundt og opptrådt på flere av landets største scener. Latter, Ricks, Lille Ole Bull, Det Andre Teatret, Olavshallen (også den lille scenen), Josefines Vertshus og Nieu for å nevne noen. Han har vært å se på TV i Latter Live og Hvite Gutter. Og har de siste årene bygget seg opp en følgerskare ved å legge ut standup klipp på TikTok.