Viperskonsert

10

.

April

2024

Støtt Vipers i dag

Velkommen til Viperskonsert med flere lokale artister! 

Foajeen og baren åpner 17:30 Bli med oss i foajeen for en hyggelig minglestund

Dørene åpner 18:30 Finn din plass og gjør deg klar for showet

Konsertstart 19:00 Forbered deg på en aften fylt med musikk, glede og fellesskap

 

🎟Sikre din plass ved å melde deg på gjennom Checkin.no – dette er en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av talent, mens du støtter en hjertesak.

Gjør dere klare for en spektakulær kveld fylt med musikk,latter, ogsamhold, alt sammen for en god sak!

Sammen med Vipers Kristiansand og andre engasjerte frivillige, har vi gleden av å invitere dere til en eksklusiv konsert kveld onsdag 10. april. For kun 250 kr per person, inkludert gebyr, blir dere en del av noe større enn bare en konsert – dere støtter Vipers med deres tilstedeværelse!

 

Dette eringen vanlig konsert! Vi har samlet et stjernelag av artister som generøst stiller opp gratis for å støtte Vipers. Bli med Sofie Fjellvang, Arthur Stulien, Aase Helene Røinaas Aabel, Kirsten Odderstøl Jåsund (Kira J), Kjell Are Janz, Subtrees, Gledeskompaniet og Stein Roger Sordal for en kveld med uforglemmelige opptredener.

Konferansier Kjell Are Janz vil ikke bare guide oss gjennom kvelden, men også underholde oss med sketsjer og humoristiske sekvenser. Og som kronen på verket, vil Sofie og alle artistene samles for en rørende avslutningssang, «Vi er Viper», en allsang som garantert vil løftetaket og forene oss alle i Vipers-ånden.

 

Gjør klart for en aften hvor musikk møter sport og fellesskap møterfest. Husk å kle deg i Vipers-farger, og bli med på å løfte Vipers-flagget høyt under finalenummeret! Vi ser frem til å dele denne magiske kvelden med dere.

Husk - det er begrenset med plasser, så ikke nøl med å sikre din billett. La oss fylle KRS Live med jubel, sang og støtte for Vipers!