Inhouse lydteknikere, TV-/mediaproduksjon og streaming av ditt event

Vi tilbyr TV-produksjon og streaming av ditt event…

TV-produksjon og streaming

KRS LIVE tilbyr inhouse lyd- /lys- og AV-teknikere som kan bistå med gjennomføring av deres arrangement. Vi samarbeider gjerne med innleid personell og stiller med høy kompetanse innen avvikling av show, konserter og konferanser.

KRS Live har utstyret, kompetansen og lokalene som trengs for å skape en unik opplevelse for ditt publikum der de befinner seg.

Kom gjerne innom oss for en omvisning.

Tolkerom
Hovedsalen har eget lydtett tolkerom med et 3-kanalsystem for simultantolking eller tilrettelegging for teleslynge.

AV utstyr (LED skjerm)

Hele bakveggen på scenen består av en LED-vegg på 71.5 kvm. Dette er lyssterke paneler (1500 nit) med en diodeavstand på kun 3.9 mm som gir et klart og kontrastrikt bilde. Veggen har en oppløsning på hele 3328 x 1408 pixler, 21:9-format. Fysiske mål er B13.0 x H5.5 meter.

PA-system
Hovedsystemets 24 S10 høytalere flys på et av alens motoriserte festepunkter på hver side av scenen. De 12 S119 subbene er plassert i egne dempede kammere under scenen, men halvparten kan ved behov også flys i en cardoideløsning på et av de motoriserte festepunktene nevnt over.

Systemet leverer et jevnt lydtrykk (SPL) med jevn og god dekning i hele lytteområdet og gir 117 dBA fremme ved scenen og 114 dBA på bakerste rad (IEC-veid pink noise).

Lysrigg

Salen er utstyrt med 9 motoriserte firkant-lystrosser, hvorav 5 er over og rett foran sceneområdet. De øvrige 4 er plassert jevnt over publikumsområdet, og sammen med en fast lystrosse helt bakerst i salen sørger disse for mange fleksible muligheter.

TV utstyr
Salen er klargjort for tv-produksjon og lokalet inneholder en egen medieavdeling. Infrastrukturen er HD-SDI og TRIAX. Vi har kameraer, bilde og lydmikser for profesjonell produksjon på stedet.

Røyk
Branndetektorer og ventilasjon ved scenen er utformet med tanke på bruk av scenerøyk. Salen er klargjort for å kunne holde fin "haze" fra maskiner som Martin Jem Hazer Pro uten problemer.